Politica de Confidentialitate

 

Pentru a putea trimite mesaje in pagina de Contact veti avea nevoie de nume si adresa de email valide. Utilizam aceste informatii pentru a procesa mesajul si a va putea raspunde intr-un timp cat mai scurt.

 

Politica Confidentialitate – sunt situatii cand va solicitam informatii suplimentare, de exemplu pentru verificari de securitate. Cand informatiile suplimentare sunt solicitate, vom incerca sa va informam la momentul colectarii acestora cum intentionam sa le utilizam.

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata şi completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Muri Fara Spin are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de confirmare a comenzilor.

 

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dumneavoastra determină imposibilitatea receptionarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

 

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre MURESCEL, acordul dumneavoastra este necesar.

 

Politica Confidentialitate – Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Murescel.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Va multumim si navigare placuta!