Despre Noi

Suntem o mica familie, care insa munceste cu dedicare la plantatia de muri, fie ca este vorba de pregatirea si curatarea butasilor, culegerea fructelor, promovarea sau distributia acestora.

Si cel mai abitir dintre toti munceste BUNICA, care desi are nu mai putin de 84 de ani isi face cel mai bine si sarguincios treaba… de la sapatul randurilor si culesul fructelor..pana la rugaciunile din primavara sa nu dea inghetul😊

Si iata ca dupa emotiile din toamna, iarna si primavara …apare la sfarsitul lunii iulie fructul: MURA! Si n-ai cum sa nu te bucuri si s-o pretuiesti si sa-i indemni si pe cei din jur, cu acelasi entuziasm, s-o faca.

Descopera Povestea Noastra

Murescel - Mure de Muscel

Terenul pe de alta parte creeaza cele mai prielnice conditii pentru dezvoltarea fructelor: avand o mica inclinatie, este supus in egala masura atat soarelui, dar si udat din abundenta de ploaie sau zapada. Mai mult de atat, plantatia se afla chiar in spatele casei bunicii din Aninoasa, deci beneficiaza de supraveghere 24/ 24.

Plantatia nu ofera doar fructele cu gust dulce-acrisor, aroma intensa si numeroase alte beneficii, ci si o priveliste minunata: de primavara devreme pana toamna tarziu. Si cu atat mai mult poti savura pe indelete fructele cand le poti culege direct din plantatie.

Asa ca, de ce nu? Fa-ne o vizita cu prima ocazie si o sa intelegi exact despre ce vorbim, mult mai bine decat putem exprima noi prin cuvinte!


Gustoase & Fresh

Produsele Noastre

Si cel mai delicious lucru dupa gust…..sunt NETRATATE 😉 Asa ca pe langa aroma lor intensa si gustul dulce – acrisor, mai au si alte numeroase beneficii intre care:

  • Sunt bogate in Vitamina C
  • Au efect antioxidant
  • Ne intaresc oasele prin continutul ridicat de calciu, fosfor si magneziu
  • Intaresc sistemul imunitar
  • Detoxifica ficatul
  • Previn anemia prin continutul ridicat de acid folic, vitamina C si fier

I NEED MORE >